Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Linköping

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-03-24 14:00
  • Slutar: 2017-03-24 16:30
  • Plats: Linköping
  • Lokal: Scandic Linköping City. Gamla Tanneforsvägen 51

Fryshusets VD - att leda ungt, entreprenöriellt och engagerat

Föreläsaren Johan Oljeqvist är VD för Fryshuset. Han berättar om sitt ledarskap och sina drivkrafter, om chefens vardag på Fryshuset. Viktiga värden och stora utmaningar.

Fryshuset är en bred och nyskapande verksamhet där unga leder och leds utifrån sitt engagemang och sin passion. Den egna erfarenheten finns i ledarskap, grupper och aktiviteter. Fryshuset har skola, uppsökare, forskningssamarbeten, nationella och lokala verksamheter. Det är en mångfacetterad, skiftande och växande verksamhet som görs av både professionella och ideella krafter.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast 9 mars. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.