Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Linköping

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-09-01 14:00
  • Slutar: 2017-09-01 16:30
  • Plats: Linköping
  • Lokal: Scandic Linköping City, Gamla Tanneforsvägen 51

Hur får vi innovation på jobbet?

Föreläsare Leif Denti, forskare vid Göteborgs universitet, klär av ordet innovation, tar ned innovationshetsen på jorden och ger dig handfasta och konkreta tips om hur du kommer igång.

Vi förväntas numera vara innovativa på jobbet. Men att komma med nya initiativ, idéer eller att sätta igång förändringsprojekt innebär ofta en insats som går utanför det vanliga arbetet. Hur ska vi både kunna vara innovativa och hinna springa på alla andra bollar? Dessutom har själva ordet innovation en ryggsäck av olika föreställningar, så vad menar vi egentligen med innovation?

Leif Denti är Fil. Dr och forskar för närvarande vid Göteborgs universitet om kreativitet, innovation och ledarskap i offentlig sektor. Här kan du läsa en artikel från en tidigare Chefsfredag där Leif Denti föreläste.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast den 11 augusti. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.