Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Malmö

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting. 

  • Startar: 2016-11-25 14:00
  • Slutar: 2016-11-25 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Scandic Europa. Nils Ericsonsgatan 21

Chefen och medarbetare i ett nytt landskap

Vad krävs för det nya arbetslivet med ökad digitalisering och olika typer av arbetsplatser? Hur ser chefs- och medarbetarrollen ut i ett nytt landskap? Ska vi ha kontor? Hur ska de se ut? Vilka arbetstider mår vi bäst av? Och vad behöver man göra för att få människor med sig in i en genomgripande förändring?

Föreläsare Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser. Hon delar med sig av lärdomar, verktyg och resultat bland annat från det uppmärksammade initiativet ”Det Nya Arbetslivet” på Microsoft, där hon var marknadschef. ”Det Nya Arbetslivet” innebar radikala förändringar i såväl arbetssätt som kontorsutformning.

Du får också möjlighet att köpa Heléne Lidströms bok ”Det Nya Arbetslivet”.

Detta är en av dina förmåner som chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Anmäl dig senast 24 november. Antalet platser är begränsat.

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Det är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se