Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Örebro

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-03-17 14:00
  • Slutar: 2017-03-17 16:30
  • Plats: Örebro
  • Lokal: Scandic Grand Hotel, Fabriksgatan 21

Uppdrag mellanchef – 7 viktiga delar i din vardag

Helena Källerman föreläser om en chefs vardag, vad som påverkar och vad du själv kan göra för att bli mer effektiv. Ledarskap är något du lär dig genom att göra. Genom att våga. Och ha roligare. Ledarskap är det som sker när du tar dig tid att förstå människorna omkring dig. När du ser mönstren i ageranden och beteenden. När du förstår din kontext.

Helena Källermans bok Uppdrag mellanchef innehåller 7 viktiga delar för mellanchefen. I boken bjuder hon på erfarenheter, misstag och situationer som kan uppstå. Dessutom intervjuas nio företagsledare om vad som gör en god chef. Du som deltar vid Chefsfredag får boken.

Om föreläsaren

Helena Källerman är en erfaren chef från näringsliv och ideell verksamhet, i Sverige och internationellt. Hon är också författare till boken Uppdrag mellanchef.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast 2 mars. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.