Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Stockholm

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-02-10 14:00
  • Slutar: 2017-02-10 16:30
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Scandic Klara, Slöjdgatan 7

Hållbart ledarskap i ett föränderligt arbetsliv

Vad krävs för att kunna, orka, och vilja vara ledare idag? Vad är ett hälsofrämjande ledarskap för dig och dina medarbetare?

Det moderna arbetslivet kännetecknas av globalisering, snabb teknologisk utveckling, hög komplexitet och konkurrens. Ofta sker detta i kombination med minskade resurser och ökade kostnader vilket ställer höga grav på organisationer att vara flexibla och klara av snabba omställningar. Ledare är i frontlinjen av dessa förändringar med ansvar att leda medarbetare och verksamhet. Rollen som ledare i dagens arbetsliv blir allt mer betydelsefull, samtidigt visar undersökningar att stressen bland chefer ökar och att omsättningen bland svenska chefer är hög.

Om Christin Mellner

Christin Mellner är forskare i arbets- och organisationspsykologi vid Stockholm Universitet. Hennes föreläsning utgår från hennes senaste forskningsprojekt med över 1800 chefer.

Anmäl dig

Anmäl dig senast 1 februari. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.