Frågor & svar
Nyheter

Inspirationshelg med färgstarka talare och kreativa workshops!

Kommunikation, retorik, strategitips, inspiration och erfarenhetsutbyte. Och sist men inte minst: en tävling i monterbygge! Studenthelgen var en riktig extra-allt-helg!

Publicerad:

Studentmarknadsförarna utbildades inom kommunikation, retorik och fick tävla i att bygga monter. Valberedningen utbildades i hur det strategiska arbetet med att bereda förslag för nästa års styrelse ska göras och studentrådet hade styrelsemöte och planerade bla för den kommande debattartikeln.

På plats fanns även Geosektionens, Dietisternas Riksförbunds och förbundsstyrelsens studentrepresentanter som fick med sig verktyg och inspiration för att synas.

Ja det var minst sagt en intensiv helg! Framförallt gjorde studenterna det till en inspirerande helg där de kunde utbyta erfarenheter med andra studenter runtom hela landet.

Elisabeth Ericson höll en färgsprakande föreläsning om hur studenterna ska nå fram med budskapet när de pratar med andra studenter. De fick även slå sina kloka huvuden ihop och prata kring varför studenter går med i Naturvetarna och hur vi ska få fler att inse varför facket är coolt!

En grym helg som blev en fantastisk plattform för att samverka för framtidens studenter! Stort TACK alla ni som var med! 

Kommentarer

Kommentera