Frågor & svar
Nyheter
Två händer som håller i en almanacka och en penna.

Månadens fråga: Vilket är ditt mål för 2022?

Att sätta upp mål är ett verkningsfullt sätt att få saker gjorda, både på jobbet och på fritiden. Det skapar också känsla av mening i livet.

Nu undrar vi om du har satt upp några mål för det nya året?

 

Svara genom att skriva en kommentar.

Publicerad:

Kommentarer

Pernilla 2022-01-21

Årets mål är att plocka ut en fil. kand. i miljövetenskap och få ett jobb någonstans i södra/östra/mellersta Skåne.

Colin 2022-01-14

Att försöka implementera GTD-metoden i mitt vardagliga liv, för att få saker gjort i tid och att använda min tid optimalt. Min förhoppning är att effektivisera vardagen och kunna få mer tid över till nöjen!

Albert 2022-01-14

Årets mål är att försöka ha lite roligt, både på jobbet och privat. Det har varit lite dåligt med det de två senaste åren.

Malin 2022-01-10

Jag vill hitta ett nytt arbete där jag kan jobba med det jag är intresserad av och har utbildat mig till. Det har varit svårt att söka jobb i coronatider.

Ellen 2022-01-10

Årets mål är att prioritera enligt 1) egen hälsa, 2) familj, 3) jobb. Chansen att lyckas är väl sådär, men har ändå gjort några förändringar som kan leda till bättre balans hoppas jag.

Rosie 2022-01-10

Få bättre balans mellan arbete och fritid. Prioritera fritiden högre än jag har gjort. Se till att ha energi kvar till fritiden.

Sarita 2022-01-10

Mål för 2022: Privat-Mitt välmående. Hur: fortsätta med fysisk aktivitet (antigen på gym eller i naturen); meditera dagligen; nytt för 2022 är att vara i "GOD" tid (jag är alltid punktlig dock är stor tidsoptimist samt vill alltid vara effektiv och utnyttja varje sekund som finns och inser att det kan skapa negativ stress jämfört med de gånger jag kommer 5-10 minuter innan bestämd tid (tåg, buss, möte mm). Arbete-Gjort en prioriteringslista och valt topp tre mål som ska uppnås (vad kan jag göra för att bidra till att verksamhetsmål uppnås).

Pia 2022-01-10

Mitt mål är att under året kunna starta upp mitt företag och gå ner i tid på mitt ordinarie arbete för att på sikt kunna klara mig på företaget.
Kommentera