Frågor & svar
Råd och stöd
Tre personer tittar åt samma håll

Utbildningar som stärker dig

Naturvetarna erbjuder dig som är medlem och förtroendevald ett brett utbud av utbildningar och seminarier via vår utbildningsportal. 

Nedan kan du läsa om de utbildningar du kan gå nu. Vi arbetar för fullt för att fylla portalen med fler utbildningar allt eftersom.

I vår utbildningsportal erbjuder vi två typer av utbildningsformer: 

  • Online – dessa utbildningar är utformade för att göras självständigt på nätet när det passar dig. Och du kan själv pausa utbildningen och ta upp den igen vid ett senare tillfälle.
  • Lärarledd – en utbildning som antingen kan ske på distans, via digitalt verktyg, eller i klassrum. Det som är gemensamt är att det finns möjlighet till interaktion med en utbildningsledare. Uppföljning kan ske digitalt, som exempelvis webbinarium.

Gå direkt till utbildningskatalogen i vår utbildningsportal. 

 

Så tar du del av en utbildning

Du som är medlem kan just nu gå öppna utbildningar som inte kräver någon inloggning. Du hittar länkar till dessa nedan. 

Du hittar öppna utbildningar här

Du som är förtroendevald har fått ett mejl med inloggningsuppgifter till din mejl. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du klicka på ”Glömt ditt lösenord?” för att beställa ett nytt. Du måste ha ett registrerat uppdrag hos Naturvetarna för att få inloggningsuppgifter. Om du inte har registrerat ditt uppdrag ännu kan du kan göra det här.

Logga in i utbildningsplattformen med användarnamn och lösenord. 

 

Naturvetarnas utbildningar

 

Senast uppdaterad: